Andorra Pintors és una empresa de pintors industrials amb seu a Andorra. Som especialistes en varietat de serveis com l'aplicació de pintures per interiors i decoració, paviments, impermeabilització i humitats, tractament de façanes i manteniment industrial, entre altres serveis. A més oferim, també, serveis de pintors en l'àmbit industrial

Andorra Pintors és una empresa de pintors industrials amb seu a Andorra. Som especialistes en varietat de serveis com l’aplicació de pintures per interiors i decoració, paviments, impermeabilització i humitats, tractament de façanes i manteniment industrial, entre altres serveis. A més oferim, també, serveis de pintors en l’àmbit industrial les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.
Molts anys d’experiència avalen els nostres coneixements en temes de pintures. Amb professionalitat i a més ens fan coneixedors de l’aplicació de varietat de tècniques en diferents àmbits, des de molts sectors professionals com el farmacèutic, els grans magatzems, les botigues fins a hospitals, hotels, apartaments turístics, habitatges i organismes oficials. A Andorra Pintors garantim sempre acabats altament professionals gràcies a la utilització de productes homologats i marques de pintura de primera línia així com a la qualitat del treball del nostre equip humà.
El nostre recorregut comença fa uns anys. Des d’aleshores Andorra Pintors es reafirma com una de les empreses pioneres en tècniques d’aplicació en l’àmbit industrial i privat a Andorra. Més endavant iniciaria la seva expansió en l’àmbit europeu començant pel mercat francès.
Grans firmes Andorranes avalen la qualitat de la nostra feina, altament professional i fermament compromesa amb la qualitat.